Læge Kirsten Hallager                     
P. P. Hedegaards Vej 6A, 9400 Nørresundby - Telefon 98 19 04 55

 Forside    Praktiske oplysninger    Børnevaccination    Udlandsvaccinationer    Find vej til klinikken    Tidsbestilling over nettet    E-mailkonsultationen 

Praktiske oplysninger

Receptfornyelse.
Du har to muligheder for at forny dine recepter. Du kan ringe i vore telefontider, som findes på forsiden, eller du kan gå via mail-konsultationen, hvortil linket findes øverst på alle siderne.
Vagtlægeordning.
Ved behov for akut lægehjælp efter kl. 16:00 på hverdage, i weekender og på helligdage henvises til Lægevagten ved Aalborg Sygehus Syd, telefon 70 15 03 00.
Ved behov for akut lægehjælp på hverdage mellem 14:00 og 16:00 (fredag 13:00 og 16:00) henviser vi på telefonsvareren til vagthavende læge. Alle læger i Nørresundby indgår i en vagtordning, der skal tilgodese akutte situationer, hvor lægehjælp ikke kan afvente normale åbningstider.
Du kan læse mere om lægevagten på dette link.
Henvisninger til specialbehandlinger/speciallæger.
Har du brug for specialbehandlinger eller speciallæger, er praksis, at en henvisning lægges ud på det såkaldte "Henvisningshotel". Du skal så selv rette henvendelse til behandler/speciallæge for aftale, og her skal du blot meddele, at henvisingen ligger på "Henvisningshotellet".
Influenzavaccination.
Fra 1. november 2019 tilbydes gratis influenzavaccination til alle kronisk syge, til førtidspensionister og til alle over 65 år. For andre personer koster vaccinationen 200 kr.
Gardesil.
Gardesil er en ny vaccine til forebyggelse af livmoderhalskræft og udvendige kønsvorter forårsaget af HPV type 6, 11, 16 og 18. Vaccinationen er især beregnet til kvinder i alderen fra 9 til 26 år.
Gardesil er på recept og gives i en muskel, hovedsagligt i overarmen, i to separate doser. Det er normalt på dag 0 og efter seks måneder. Alle 12 årige piger får tilbudt vaccination som en del af børnevaccinationsprogrammet, mens piger født før 1993 ikke er omfattet af tilbud om gratis vaccination og selv skal betale.
Der kan være nogle bivirkninger af Gardesil, såsom feber, rødme, smerte og hævelser. Du kan få yderligere information ved henvendelse til klinikken.